Onboarding steg 5: Vilken plan ska jag välja – Start, Team eller Business?
Kort svar
Sista steget i onboarding är att välja plan: Start (1 499 kr/mån), Team (3 995 kr/mån) eller Business (6 995 kr/mån), alla exkl. moms. Planerna skiljer sig i hur många offerter, bokningar och administratörer som ingår. När du valt startar 14 dagars gratis provperiod, och du kan byta plan senare.
Välj utifrån hur ni arbetar i dag, inte hur ni kanske arbetar om ett år. Det är enkelt att uppgradera när volymen växer.
Hur skiljer sig planerna?
Grundplanen. Passar när du vill komma igång med offerter och bokningar i mindre skala.
Mer utrymme för offerter, bokningar och administratörer när flera personer arbetar i kontot.
För verksamheter med hög volym och flera som hanterar offerter och planering.
Priser exkl. moms. Exakta gränser per plan finns på offertbox.se/pris.
Hur vet jag vilken plan som räcker?
Utgå från de tre saker som skiljer planerna åt:
- Offerter – hur många offerter skickar ni en normal månad? Räkna med högsäsong, till exempel flyttar kring månadsskiften.
- Bokningar – hur många jobb utför ni per månad?
- Administratörer – hur många ska kunna skapa offerter, planera och hantera inställningar? Personal som bara utför jobb är inte administratörer.
- SMS – ett antal ingår enligt din plan, därefter debiteras extra SMS.
Vad händer om vi når gränsen?
Då visas ett meddelande högst upp i OffertBox om att ni nått plangränsen. Du väljer då att uppgradera planen eller att använda betald extra användning. Du ser alltid hur mycket ni har använt under Inställningar › Fakturering i rutan Månatlig användning.
Tips: Osäker mellan två planer? Välj den mindre och titta på Månatlig användning efter provperioden. Du ser då svart på vitt hur mycket ni behöver.
Vanliga frågor
Kan jag byta plan senare?
Ja. Under Inställningar › Fakturering väljer du Uppgradera/ändra plan.
Hur betalar jag?
Betalningen hanteras via Stripe. Fakturor och kvitton hittar du under Fakturering.
Nästa steg
- Så fungerar provperioden – få ut mest av 14 dagar.
- Lär känna Översikt – startsidan efter onboarding.
- Extra användning och planens gränser – om ni växer ur planen.
Tack för din feedback!